文部科学大臣認定「産業数学の先進的・基礎的共同研究拠点」九州大学マス・フォア・インダストリ研究所

(Upcoming)Statistics and Mathematical Modelling in Combination|2022b003

CATEGORY:Events

TAG: International Workshop (I)

Overview

• How to hold: TBA
  • Venue:La Trobe University City Campus (Level 2, 360 Collins Street, Melbourne, Australia)
  • Main language:English
  • Type/Category: Grant for International Project Research-Workshop (I)
  • Title of Research Project: Statistics and Mathematical Modelling in Combination
  • Principal Investigator: Christopher Lenard(La Trobe University・Head of Department of Mathematical and Physical Sciences)
  • Research Period: November 16, 2022. – November 18, 2022.
  • Details of the Research Plan: https://joint1.imi.kyushu-u.ac.jp/en_research_chooses/view/2022b003

Nov. 16(Wed)

TBA

Nov. 17(Thu)

TBA

Nov. 18(Fri)

Poster

Registration

Anyone can participate in this conference for free.
Please fill out the registration form:

\To participate in this meeting, please apply below/